Waar is ie toch gebleven?

Gepubliceerd op 14 april 2023 om 17:00

Het is weer zover. Het zal toch niet waar zijn he… Ik ben hem weer kwijt!

 

Overal heb ik gezocht. Ik dacht, misschien heb ik hem in bed laten liggen. Maar nee hoor, toen ik de dekens eraf trok kreeg ik alleen een grote stofwolk over mij heen. Tijd om de lakens weer eens te wassen vermoed ik.

 

Misschien dat ik hem dan in mijn koffer heb laten zitten gisteren. Een blik erin leert mij al snel dat hij daar ook niet in ligt.

 

Dan ligt hij vast recht onder mijn neus. Het zou echt iets voor mij zijn om iets te lopen zoeken, wat gewoon naast mij ligt. Maar nee, de tafel is leeg (op mijn laptop na waarop ik nu zit te typen.)

 

Maar hoe kan dat nu? Waar is ie nu gebleven?

 

Kent u dat ook dat u iets te goed opruimt en het vervolgens niet meer terug kunt vinden. Op het moment dat je het opruimde leek het zo logisch, je dacht zelfs: “Hier kan ik hem altijd terugvinden!” en op het moment dat je het nodig hebt…

 

Zou ik hem dan weggegooid hebben? Dat zal toch niet? Nee… dit is voor mij te belangrijk om weg te gooien of er onzorgvuldig mee om te gaan. Ik snap er niets van.

 

Dan zit er nog maar één ding op; om hulp vragen. Misschien dat iemand anders hem opgeruimd heeft, waardoor ik niet weet waar ik moet zoeken.

 

“M.m, w..r is .ij. st.. .ebleve.?”

 

Geen reactie… Ze hoort mij niet. Wat doe je dan in de huidige tijd? Een appje sturen!

Haar reactie: “Die komt vanzelf wel weer terug, maar ik vind het nu wel even lekker rustig 😉”

 

Tsja… wat moet je daar nu tegenin brengen?

 

Johannes R


Lees ook eens:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.