De beste wensen!

Gepubliceerd op 1 januari 2021 om 09:00

“De beste wensen!”

 

De wens zal vandaag weer miljoenen keren klinken, in vele verschillende talen. Wij wensen elkaar het beste toe wat de ander maar kan ontvangen.

 

Een nieuw jaar is vannacht om 0.00 uur begonnen, het jaar Anno Domini 2021. Het jaar onzes Heeren 2021.

 

Wat zal dit jaar ons brengen? Velen kijken vol verwachting uit naar dit nieuwe jaar. Het zal vast wel beter worden dan 2020, dat willen wij maar snel vergeten…

 

En toegegeven; het is ook zeer aanlokkelijk om er zo in te staan. Voor ieder van ons heeft 2020 grote beperkingen gehad. Dan is het hopen heel logisch.

 

Toch… niet ieder zal het jaar vol verwachting zijn ingegaan. Zij die met ziekte geconfronteerd zijn, zij die eenzaam zijn, zij die dagelijks worden geconfronteerd met pesten/kleineren/armoede/zorgen/enz. Voor hen zal dit nieuwe jaar een stuk zwaarder zijn.

 

Maar… laat ook ik dit jaar positief beginnen! Wij zijn vannacht gespaard gebleven en mogen vandaag het ochtendlicht onze kamers in zien schijnen. De eerste vogels lieten zich alweer horen. Een nieuwe dag is begonnen. Laten wij dan ook meejubelen in de verschillende kerken en huiskamers om Hem hiervoor te danken.

 

Qua blog… er zijn plannen voor nieuwe series, nieuwe interviews en er zijn alweer ideeën genoeg. U ziet ze D.V. dit jaar verschijnen!

 

Ik wens u alle goeds toe voor 2021, bovenal het enige onmisbare. En… ik hoop dat u een gezond 2021 mag krijgen! Daarnaast hoop ik dat mijn blogs bij mogen dragen aan een stukje bezinning en ontspanning.

 

De beste wensen dus!

 

Johannes R

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.